VI UDFØRER

Kundekontakt er i højsædet.
Rømers Byg & Anlæg udfører tømreropgaver, tagopgaver, udskiftning af døre og vinduer, samt træterrasser og brolæggeropgaver. Vi er eksperter i at spore os ind på det som kunderne ønsker, når vi laver deres opgaver. Ligeledes er kundekontakt og service er vigtigt for os. Vi sætter en ære i at overholde de priser og forklare de tilbud vi afgiver, og sørger dermed for en god dialog med kunderne. Rømers Byg & Anlæg er en enkeltmandsvirksomhed med et bredt netværk af underleverandører, som er med til at muliggøre store opgaver.

Ring på 26 21 60 15 & Få Kyndig rådgivning

UDTALELSER

Kundekontakt er i højsædet
Bygherrerne har i september givet Rømers Byg & Anlæg flot respons på de udførte opgaver. En bygherre skriver eksempelvis denne flotte bedømmelse af virksomheden:

”Nu er min byggeopgave helt færdig og jeg kan og har lyst til at give følgende feedback på opgave fra tømmer: Fint og godt håndværksmæssigt arbejde, humor, aftalen overholdes, og evt. tillæg til aftale drøftes forinden m. billeddokumentation. God forståelse af hvordan jeg gerne vil have f.eks. nyt (specialbygget) vindue i stue. Resultatet levede super flot op til forventningerne..”